Cégünk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal kínál komplex megoldásokat a kéménytechnika területén.

KÖLTSÉGKALKULÁCIÓ

Kéményes költség becslés készítés

MŰSZAKI FELMÉRÉS

Társasházak kéményeinek műszaki felmérése

TERVEZÉS

Kéménymagasítási terv készítés és engedélyeztetés

KIVITELEZÉS

Kéménymagasítás komplett kivitelezése és engedélyeztetése

ÁTFOGÓ MEGOLDÁSOK

Társaságunk kéményes kivitelezései során arra törekszik, hogy egy olyan teljes körű, átlátható minőségi szolgáltatást nyújtson megrendelőinek, mely biztonságot nyújt ahhoz, hogy az új épület beruházása zavartalan legyen és kéménytechnikai probléma ne akadályozza a használatba-vételi engedély megszerzését az építkezés egyetlen státuszában sem. 

Komplex megoldást kínálunk azon projektek beruházóinak, ahol az új épület magassága miatt a szomszédos épületek kéményeinek magasítása szükséges lehet, vagy akár csak az új épület kéményeinek kiépítése szükséges.

MEGBÍZHATÓ TERVEZÉS

Szolgáltatásainkat partnereink már az előkészítés szakaszában igénybe veszik, ugyanis a projekt pénzügyi tervezésénél jelentős tétel a kéménymagasítás, így sok esetben a telekválasztásnál, vagy egy tetőtér megvásárlásánál költségbecslést készítünk a kéményfelújításról, kéménymagasításról.

A beruházások nagy részénél már az építési engedély megszerzéséhez kéménymagasítási tervre van szükség, melynek elkészítésében cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik. A terveket engedélyeztetjük is a területileg illetékes kéményseprő-ipari közszolgáltatóknál és szívesen részt veszünk az építési hatósági engedélyeztetési eljárásban is.

SZEMÉLYES KAPCSOLATTARTÁS

Szolgáltatásunk része, hogy a szomszédos társasházak közös képviseletével, lakóival a tervezés és a kivitelezés kezdeti szakaszától tartjuk a kapcsoltot, elkészítjük a kivitelezés elvégzéséhez szükséges megállapodásokat, melyet ezen a területen nagy tapasztalattal rendelkező állandó megbízott ügyvédi iroda támogat.

Kivitelezéseink során arra törekszünk, hogy közvetítőként segítsük a beruházó és a társasház közötti kommunikációt, biztosítva azt, hogy a kéménymagasítások, és a kéményfelújítások alatt is zavartalanul haladhasson a szerkezetépítés, valamint a használatba-vételi engedélyezési eljárás során a szomszédos társasház se gördítsen akadályt a projekt sikeres lezárásához

TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS

Állandó és visszatérő megrendelőinknek köszönhetően több esetben a kezelt lakások darabszáma 1000 felett van. Szervezeti felépítésünket úgy alakítottuk ki, hogy párhuzamosan 10-12 projektet is fennakadás nélkül tudjunk kezelni. Projektjeink kéményseprő-ipari átadását teljeskörűen lebonyolítjuk, az átadáshoz komplett, kezelhető megvalósulási dokumentációt készítünk.

CSAPATUNK

Csapatunk jól ötvözi a fiatalos lendületet és a sok éves tapasztalatot, így képes folyamatosan megújulva innovatív, de egyúttal megbízható szolgáltatásokat nyújtani.

Lakner Kornél
Cégvezető
Tóth Ákos
Műszaki igazgató / Ügyvezető
Erdélyi Laura
Irodavezető
Bakos Zsolt
Vezető projekt előkészítő
Vágó Áron
Építésvezető
Szita Gábor
Üzletfejlesztési igazgató
FEGYVERES LÁSZLÓ
Műszaki tanácsadó
Varga Csaba
Műszaki tervező
Gál Fruzsina
Projekt asszisztens

IRODÁNK

Újonnan épült modern irodánk kiváló munkakörnyezetet biztosít, hogy megbízásainknak magas szakmai színvonalon tegyünk eleget.