RÓLUNK

Az élen járunk tervezésben és kivitelezésben

Cégünk a kéménytechnikai szolgáltatás területén teljesen komplex megoldást nyújt megrendelőinek. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a kéménytechnikai kivitelezés területén, a kéménymagasítás szakágban 15 éve piacvezetők vagyunk, ahol ennek köszönhetően kimagasló referenciákkal rendelkezünk. Alapító tagja vagyunk a Kéményépítők Szakmai Szövetségének, melynek elnökségét is mi látjuk el, így első kézből rendelkezünk a kivitelezést érintő jogszabályokkal, előírásokkal.
IMG_9979_2

SZOLGÁLTATÁSAINK

Cégünk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal kínál komplex megoldásokat a kéménytechnika területén.

MŰSZAKI FELMÉRÉS

Társasházak kéményeinek műszaki felmérése

KÖLTSÉGKALKULÁCIÓ

Kéményes költség becslés készítés

TERVEZÉS

Kéménymagasítási terv készítés és engedélyeztetés

KIVITELEZÉS

Kéménymagasítás komplett kivitelezése és engedélyeztetése

Átfogó megoldások

Társaságunk kéményes kivitelezései során arra törekszik, hogy egy olyan teljes körű, átlátható minőségi szolgáltatást nyújtson megrendelőinek, mely biztonságot nyújt ahhoz, hogy az új épület beruházása zavartalan legyen és kéménytechnikai probléma ne akadályozza a használatba-vételi engedély megszerzését az építkezés egyetlen státuszában sem.

Komplex megoldást kínálunk azon projektek beruházóinak, ahol az új épület magassága miatt a szomszédos épületek kéményeinek magasítása szükséges lehet, vagy akár csak az új épület kéményeinek kiépítése szükséges.​

Megbízható tervezés

Szolgáltatásainkat partnereink már az előkészítés szakaszában igénybe veszik, ugyanis a projekt pénzügyi tervezésénél jelentős tétel a kéménymagasítás, így sok esetben a telekválasztásnál, vagy egy tetőtér megvásárlásánál költségbecslést készítünk a kéményfelújításról, kéménymagasításról.

A beruházások nagy részénél már az építési engedély megszerzéséhez kéménymagasítási tervre van szükség, melynek elkészítésében cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik. A terveket engedélyeztetjük is a területileg illetékes kéményseprő-ipari közszolgáltatóknál és szívesen részt veszünk az építési hatósági engedélyeztetési eljárásban is.

Személyes kapcsolattartás

Szolgáltatásunk része, hogy a szomszédos társasházak közös képviseletével, lakóival a tervezés és a kivitelezés kezdeti szakaszától tartjuk a kapcsoltot, elkészítjük a kivitelezés elvégzéséhez szükséges megállapodásokat, melyet ezen a területen nagy tapasztalattal rendelkező állandó megbízott ügyvédi iroda támogat.

Kivitelezéseink során arra törekszünk, hogy közvetítőként segítsük a beruházó és a társasház közötti kommunikációt, biztosítva azt, hogy a kéménymagasítások, és a kéményfelújítások alatt is zavartalanul haladhasson a szerkezetépítés, valamint a használatba-vételi engedélyezési eljárás során a szomszédos társasház se gördítsen akadályt a projekt sikeres lezárásához

Teljeskörű ügyintézés

Állandó és visszatérő megrendelőinknek köszönhetően több esetben a kezelt lakások darabszáma 1000 felett van. Szervezeti felépítésünket úgy alakítottuk ki, hogy párhuzamosan 10-12 projektet is fennakadás nélkül tudjunk kezelni.

Megrendelőink között piacvezető ingatlanfejlesztő-, beruházó-, fővállalkozó cégek találhatóak, akikkel évek óta folyamatosan együttműködünk.

IRODÁNK

Újonnan épült modern irodánk kiváló munkakörnyezetet biztosít, hogy megbízásainknak magas szakmai színvonalon tegyünk eleget.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.