KIVITELEZÉS

Elkötelezetten a teljes ügyfél-elégedettség iránt

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a kéménytechnikai kivitelezés területén, a kéménymagasítás szakágban 15 éve piacvezetők vagyunk, ahol ennek köszönhetően kimagasló referenciákkal rendelkezünk. Nem csupán kivitelezünk, hanem beszerezzük azokat a társasházi, lakói, hatósági engedélyeket, amelyek szükségesek a munkákhoz és a kémények kivitelezést kizárólag a hatósági átadások teljes lebonyolításával vállaljuk.

ENGEDÉLYEK BESZERZÉSE

Nem csupán kivitelezünk, hanem beszerezzük azokat a társasházi, lakói, hatósági engedélyeket, amelyek szükségesek a munkákhoz és a kémények kivitelezést kizárólag a hatósági átadások teljes lebonyolításával vállaljuk.

OPTIMÁLIS MŰSZAKI MEGOLDÁSOK

Amennyiben nem sikerül megfelelő kéményes megoldást találnunk egy műszaki problémára, úgy elektromos fűtéssel, villanybojler telepítéssel, hűtő-fűtő klíma szereléssel biztosítjuk a legjobb megoldást. Bármilyen szakágat (elektromos, gáz, statika) is érintsen a felújítás a teljes körű tervezés, engedélyezés mindig része a munkánknak.

ZÖKKENŐMENTES EGYÜTTMŰKÖDÉS

A kéménymagasítások során az érintett társasházakkal, közös képviseletekkel nagyon jó együttműködést igyekszünk kialakítani, amit bizonyít, hogy saját felújításaikhoz is minket választanak partnerüknek.

JOGI MEGFELELŐSÉG

Biztosítjuk, hogy a teljes kivitelezési folyamat a jogszabályi előírások maradéktalan betartásával valósuljanak meg. Megvalósulási dokumentációnkat igyekszünk úgy összeállítani, hogy a megrendelőnk, vagy a társasház, ahol egy beruházás megbízásából dolgozunk használható anyagot kapjon.

teljeskörű projektmenedzsment

A kéménymagasítás területén 360’ Projektmenedzsment szolgáltatásunk lehetőséget biztosít arra, hogy a teljes folyamatot egy kézbe véve elvégezzük azon kiegészítő egyeztetéseket a közös képviseletekkel, társasházakkal akár közgyűlés keretében is, melyek szükségesek a zavartalan lebonyolításhoz.

hatékony kooperáció

Munkánkat saját tervező csapatunk szakmailag kiválóan támogatja és 10 fős projektmenedzsmentünk biztosítja a zavartalan lebonyolítást. Kivitelező csapatunk létszáma állandó alvállalkozóinkkal együtt eléri a 30 főt, így gyorsan tudunk reagálni egy-egy kezelendő problémára.​

SZOLGÁLTATÁSAINK

Indítsuk el közösen új projektjét!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.