PROJEKTMENEDZSMENT 360'

Mit is kínál a 360' projektmenedzsment?

Cégünk az elmúlt 15 évben a kéménymagasítási munkái során jelentős tapasztalatokat szerzett a beruházásokat érintő környező épületek közös képviseleteivel, lakóival, tulajdonosaival való kapcsolattartás során. Minden építkezés magával hordoz olyan konfliktusokat, melyeket tapasztaltunk szerint megfelelő időben és megfelelő kommunikációval a minimálisra lehet csökkenteni és ez nagyban segíti a projektek zavartalan lebonyolítását. Hiszünk abban, hogy a megfelelő időben történő korrekt tájékoztatással minden félnek segíthetünk céljai elérésében.

IMG_9973_2

Csapatunk

Munkatársaink és szerződött ügyvédi irodánk nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen és biztosak vagyunk abban, hogy ezen képességeinket nem csak a kéménymagasítás területületén tudjuk kamatoztatni, hanem ahogy ez már több projektünk esetében is bebizonyosodott más konfliktus kezelését is mediátorként tudtuk segíteni.

Lakner Kornél

CÉGVEZETŐ

A cég vezetője több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a kéményiparban, különös tekintettel az üzletfejlesztésre és az iparági érdekérvényesítésre. Folyamatosan azon dolgozik, hogy újabb termékeket vezessen be és új szolgáltatásokat fejlesszen ki, mivel víziója a kéményipar megfelelő pozicionálása, hatékonyságának növelése, valamint átlátható és tiszta piaci környezet megteremtése.

Tóth Ákos

MűSZAKI igazgató

Kivitelezési igazgatóként már 15 éve dolgozik cégünknél. Kreativitása és probléma megoldó képessége már sokszor segített egy elsőre megoldhatatlannak tűnő probléma kezelésében. Munkája során rendkívül körültekintő, az apró részletek sem kerülik el a figyelmét.

Erdélyi Laura

pénzügyi igazgató

Laura pénzügyi igazgatóként rendkívüli segítség a cég minden munkatárásának és az ügyfeleknek. Nem elégszik meg azzal, hogy a feladat csupán elkészüljön, hanem minden félnek extra segítséget nyújt. Az általa készített táblázatok megrendelőinknek jól követhetővé teszik projektjeinket és ezzel konfliktusmentes, nyugodt tiszta helyzetet teremt az elszámolásokhoz.

Bakos Zsolt

Vezető projekt előkészítő

Zsolt esetében talán az első, ami eszünkbe jut az a tájékoztatás minőségének a kérdése, ugyanis az általa készített, készítettett anyagok közérthetően, de ugyanakkor kellő szakmaisággal kerülnek partnereinkhez. Munkája során több esetben sikerül az érintett feleket megállapodásra bírnia olyan szituációkban is, ahol a kommunikáció már korábban nagyon félresiklott. Rendkívüli korrektség jellemzi munkáját.

Fegyveres László

műszaki vezető

László elsősorban a kéménytechnikában rendelkezik kiemelt tapasztalattal, amit a kéményseprőknél eltöltött 25 év is alátámaszt. Szervező készsége egészen kiváló és a tőle kapott tájékoztatást minden elemében a korrektség jellemzi. Kiemelt szerepe van abban, hogy az ügyfelek elképzelései úgy valósuljanak meg, hogy azok megfeleljenek a jogszabályi követelményeknek és a megoldások hosszú távon legyenek megnyugtatóak a felek számára.

Varga Csaba

Műszaki tervező

Csaba épületgépész tervezőként segíti munkánkat. Mielőtt egy szakmai kérdésben állást foglalna minden estben törekszik arra, hogy a kiadott információ biztos legyen. Mindent megtesz annak érdekében, hogy a legalaposabban utánajárjon az előírásoknak és az ügyfelek és munkatársai igazi szakmai támaszként számíthassanak rá.

Szita Gábor

üzletfejlesztési igazgató

Gábor menedzserként igazi vezetői szemlélettel rendelkezik. A problémákat, feladatokat jól átlátja és megtalálja azokat a sarkalatos pontokat ahol, ha módosít, segít azonnali megoldások születnek. Munkatársai mindig fordulhatnak hozzá, tanácsai rendkívüli segítséget adnak a cég munkájában.

Gál Fruzsina

project manager

Fruzsina projektmenedzserként igazi kommunikációs csatornát nyit a beruházók és a társasházak, lakók között. Egyénisége miatt bizalommal fordulnak hozzá a felek mindkét részről és tudják azt, hogy felvetéseikről a lehető legkorrektebb tájékoztatás kapják és az ügyük kezelése biztonságban van.

Vágó Áron

Építésvezető

Áron helyszíni építésvezetőként dolgozik cégünknél. Nyugodt természete nagyon sok esetben segített már egy-egy kialakuló konfliktus megoldásában. Munkája nagyon fontos része a beruházó és a lakók közötti kommunikációnak. A feleket meghallgatva kompromisszumokon alapuló megoldásra törekszik minden esetben.

Somlay Barbara

marketing és pr manager

Barbara marketing vezetőként elsősorban kreatív ötleteivel segíti munkánkat. Számára nagyon fontos, hogy megjelenésünk kellően modern, de ugyanakkor a célközönség számára érthető, kezelhető legyen. Ötletei, a modernizációra való törekvése nagyon motiváló a munkatársaknak és a komfortzónából való kimozdításból nagyon sok ügyfelünk profitált már.

Csetneki Ügyvédi Társulás

jogi szaktanácsadó

A kéménymagasítási projektek kiemelt szakértője. 2021. májusában megjelentettük a Csetneki Ügyvédi irodával közösen a „Mindent a Kéménymagasításról” jogi-szakmai anyagot, amely segítséget nyújt abban, hogy az új épület használatba-vételi engedélyének megszerzéséhez milyen előírásokat kell betartani a környező épületek kéményeinek vonatkozásában.

Indítsuk el közösen új projektjét!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.